De mooiste rolluiken voor mensen in Deventer en omgeving

Woont u in Deventer of omstreken en bent u op zoek naar rolluiken? Dan zit u goed bij Buitink in Deventer. Rolluiken bestaan in vele soorten en kwaliteiten. Daarnaast zitten er verschillende voordelen aan rolluiken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rolluiken. Dus ook het rolluik wat u graag wilt hebben, kunnen wij u aan helpen.

Rolluiken Buitink

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Buitink Deventer is dé rolluiken specialist van Deventer

  • Hoge kwaliteit rolluiken
  • Uitstekende montage service
  • Rolluiken van A-merken
  • Korte lijnen
  • Uitgebreide showroom
  • Afspraak = afspraak

Maak direct een afspraak. U kunt bij ons gratis offertes aanvragen voor diverse soorten rolluiken, indien u nog twijfelt. Wij geven tevens graag meer informatie over de prijs en diverse voordelen van de verschillende rolluiken.

Rolluiken Buitink Deventer

Deze projecten gingen u voor..

Rolluik

Uitgebreid aanbod aan diverse soorten rolluiken

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende rolluiken. Staat het rolluik wat u zoekt hier niet tussen? Schroom dan niet en neem gelijk contact met ons op. Wij kunnen u ongetwijfeld helpen aan het type rolluik dat u zoekt voor uw woning of pand. Weet u niet zeker welk rolluik het beste bij uw situatie past? Wij geven u graag advies zodat u gegarandeerd tevreden bent met de rolluiken. Elk rolluik heeft verschillende eigenschappen. Wij gaan graag met u in overleg om er achter te komen naar wat voor rolluik u op zoek bent. U kunt de volgende soorten rolluiken bij ons vinden:

Energie besparende werking

Naast het verhogen van veiligheid werken rolluiken ook energie besparend. Dit komt omdat het in wezen een vorm van zonwering is, die de zon en hitte buiten de deur houdt. Een rolluik zorgt voor meer isolatie, waardoor er een aanzienlijke hoeveelheid energie bespaard kan worden. Gemiddeld genomen bespaart u met rolluiken van 2% tot wel 15% aan energie.

Werkzaam in Deventer en omstreken

Wij zijn werkzaam in een straal van 40 kilometer rondom Deventer. Ben je dus op zoek naar rolluiken in Zutphen of Twello? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere raamdecoratie, zonwering, terrasoverkapping en garagedeuren.

Wij komen de rolluiken vakkundig bij u in Deventer monteren

Buitink Deventer beschikt over een montage team dat de rolluiken bij u in Deventer kan komen monteren. Deze service maakt onderdeel uit van onze dienstverlening. Het plaatsen van rolluiken kan nogal een gedoe zijn en u zult er waarschijnlijk niet op zitten te wachten dit zelf te moeten doen. Daarom doen we dit graag voor u. We beschikken over jarenlange ervaring met de montage van rolluiken en kunnen dit dus snel en op strakke wijze voor u doen.

Onze rolluiken zijn voorzien van een elektrische, fluisterstille Somfy IO motor. De bediening hiervan gaat middels een handzender of een app op uw telefoon. Hebt u al een keuze kunnen maken voor de rolluiken die het beste bij u passen? Of hebt u meer informatie nodig? Neem direct contact met ons op.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag rolluiken aanschaffen voor uw bedrijfspand of woning? Dan kunt u online een offerte aanvragen voor een indicatie van de prijzen. Dat doet u heel gemakkelijk via de button hier onder. Uiteraard kunt u ook bellen naar 0570 629 900. Ook voor garagedeuren in Apeldoorn kunt u terecht bij Buitink Deventer. Onze showroom is geopend van woensdag tot en met vrijdag, van 12:00 tot 17:00. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden naar onze showroom te komen? Neem dan contact met ons op, u bent ook op afspraak welkom.

Waarom wel of geen rolluiken?

Rolluiken kennen zowel voordelen als nadelen. Veel mensen kiezen voor rolluiken voor de veiligheid, wegens warmte-isolatie en verduistering. Maar ook privacy en veelzijdigheid zijn grote voordelen. Nadeel is dat rolluiken prijzig kunnen zijn, breekbaar en ze zijn niet gemakkelijk zelf te installeren.

Kan rolluik tegen regen?

Wat handig is om te weten, is of een rolluik tegen regen kan. Rolluiken zijn goed bestand tegen vocht en stof. Alle rolluiken die wij leveren zijn bestand tegen hevige waterval. Wel zo prettig!

Wat is beter, een kunststof of aluminium rolluik?

Een kunststof rolluik wordt gevuld met schuim. Doordat er een luchtlaag in de lamellen zit, krijgt de rolluik een isolerend vermogen. Aluminium rolluiken isoleren beter, doordat er schuim in de aluminium lamellen verwerkt is. Dit maakt dat de akoestische en thermische isolatie van aluminium rolluiken beter is dan de isolatie van kunststof kozijnen. Echter is het lastig om te zeggen wat beter is, omdat het afhankelijk is van de situatie. Daarom raden we altijd aan om contact op te nemen.

Hoeveel graden scheelt het met rolluiken?

Rolluiken zorgen er in de winter voor dat de warmte binnenshuis blijft, terwijl het er in de zomer juist voor zorgt dat het koel blijft in huis. Maar hoeveel graden scheelt het precies met rolluiken? Dit is heel erg lastig te zeggen, omdat de temperatuurverschillen in huis afhankelijk zijn van vele factoren. Denk hierbij aan de tijd van de dag, het huis zelf en de sterkte van de zon. Maar ook het ontwerp van het huis is van invloed op de temperatuur.

Getuigenissen ontbreekt

Ga getuigenissen instellingen en voeg minimaal één getuigenis