De mooiste rolluiken in Deventer en omgeving

Bent u op zoek naar hoogwaardige rolluiken in Deventer en omgeving? Deze rolluiken bestaan uit horizontale lamellen die stevig met elkaar zijn verbonden. Vervaardigd uit duurzame materialen zoals aluminium of kunststof, zijn deze lamellen bestand tegen diverse weersomstandigheden. Er zijn verschillende kwaliteiten en voordelen beschikbaar, waardoor er voor elk individu een geschikte optie is. Of u nu maximale veiligheid, energie-efficiëntie, of een combinatie van beide zoekt, er is een perfecte rolluik beschikbaar die aan al uw behoeften voldoet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onze rolluiken in Deventer? Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Rolluiken Buitink

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Veelzijdige functies van rolluiken in Deventer

Onze rolluiken in Deventer vormen een doeltreffende oplossing en alternatief voor diverse behoeften in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Deze veelzijdige raambekleding combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het een populaire keuze is voor veel woningen en bedrijfspanden.

De meeste rolluiken werken door middel van een bedieningssysteem, zoals een band, koord, of elektrische motor. Onze rolluiken in Deventer zijn echter voorzien van een elektrische, fluisterstille Somfy IO motor. De bediening hiervan gaat middels een handzender of een app op uw telefoon. Hiermee kunnen rolluiken moeiteloos omhoog en omlaag worden gebracht.

Rolluiken bieden een scala aan voordelen, waaronder verbeterde veiligheid door een extra barrière te creëren tegen inbraak. Daarnaast dienen ze als effectieve zonwering, waardoor ze de hoeveelheid natuurlijk licht in uw woning kunnen reguleren.

Energie besparende werking van rolluiken

Buiten het verhogen van de veiligheid, dragen rolluiken ook bij aan een aanzienlijke energiebesparing. Dit is te danken aan hun functie als effectieve zonwering, die de invloed van de zon en de bijbehorende warmte buitenhoudt. Door de isolerende eigenschappen van rolluiken wordt niet alleen het comfort verhoogd, maar ook de energie-efficiëntie van uw woning.

Gemiddeld genomen kunnen rolluiken een energiebesparing opleveren variërend van 2% tot wel 15%. Dit maakt het niet alleen een slimme investering in uw comfort, maar ook in de duurzaamheid van uw woning.

Rolluiken Buitink Deventer

Deze projecten gingen u voor..

Rolluik

Hoe worden rolluiken geïnstalleerd?

De installatie van rolluiken vereist precisie en vakmanschap. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte plaatsing, waarbij wordt gelet op de specifieke kenmerken van uw ramen en deuren. Van het correct meten van de afmetingen tot het nauwkeurig bevestigen van de rolluiken, wij streven ernaar om een naadloze installatie te garanderen. Bovendien bieden wij duidelijke instructies voor het gebruik en onderhoud, zodat u optimaal van uw rolluiken kunt profiteren.

Wat is de prijs van rolluiken?

De kosten van rolluiken in Deventer en omstreken zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder het type rolluik, de gebruikte materialen, afmetingen en de complexiteit van de installatie. U heeft dus zelf invloed op de totaalprijs door te kiezen voor specifieke materialen en functies. De kosten voor het plaatsen van de rolluiken kan variëren vanaf ongeveer €100 en kan oplopen tot €250, afhankelijk van de omvang van de installatie.

Wij streven naar volledige transparantie in onze prijsstelling, zodat u duidelijk inzicht heeft in de kosten. Onze experts staan klaar om gedetailleerde informatie te verstrekken over de prijsopbouw, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken die passen bij uw budget en behoeften.

Wat is de levensduur van een rolluik?

De levensduur van rolluiken wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de initiële kwaliteit van de rolluiken en externe omstandigheden zoals het weer, de mate van blootstelling aan vuil, en de frequentie van schoonmaak en onderhoud. Over het algemeen wordt verwacht dat een rolluik een gemiddelde levensduur van 15 tot 20 jaar heeft, maar deze schatting kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden.

Om de duurzaamheid van uw rolluiken te optimaliseren, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Jaarlijks onderhoud biedt de mogelijkheid om zowel de binnen- als buitenkant van de rolluiken grondig te reinigen. Hierbij worden vuilophopingen, stof en andere verontreinigingen verwijderd. Daarnaast is het schilderen van rolluiken ook een effectieve manier om de levensduur te verlengen. Het schilderproces biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar creëert ook een extra beschermende laag tegen schadelijke effecten van weersinvloeden, zoals UV-straling, regen en wind. Dit versterkt de weerstand van de rolluiken tegen alle vormen van slijtage.

Uitgebreid aanbod aan diverse soorten rolluiken in Deventer

Het aanbod van rolluiken in Deventer en omstreken is zeer divers, met elk type rolluik dat unieke eigenschappen en voordelen biedt. Het kiezen van het juiste rolluik voor uw specifieke situatie kan een uitdaging zijn, gezien de verscheidenheid aan beschikbare opties. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het selectieproces, rekening houdend met uw specifieke behoeften en omgevingsfactoren. U kunt de volgende soorten rolluiken bij ons vinden:

 • Mini rolluiken
 • Standaard rolluiken
 • Beveiligings rolluiken
 • Inbouw rolluiken
 • Opbouw rolluiken
 • Geluidswerende rolluiken

Buitink Deventer is dé rolluiken specialist van Deventer

Ontdek wat onze expertise en service voor u kunnen betekenen.

 • Hoge kwaliteit rolluiken
 • Eigen showroom
 • Uitsluitend Nederlandse en Duitse kwaliteitsproducten
 • Vakkundig en eerlijk advies
 • Eigen montage teams
 • 20 jaar ervaring

U kunt bij ons gratis offertes aanvragen voor diverse soorten rolluiken in Deventer en omstreken indien u nog twijfelt. Wij geven tevens graag meer informatie over de prijs en diverse voordelen van de verschillende rolluiken.

Wij komen de rolluiken vakkundig bij u monteren

Wij zijn werkzaam in een straal van 40 kilometer rondom Deventer. Bent u op zoek naar rolluiken in Zutphen of Twello? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Verder bieden wij ook andere raamdecoraties zoals zonweringen, terrasoverkappingen en garagedeuren.

Buitink Deventer beschikt over een montage team dat de rolluiken in Deventer en omstreken kan monteren. Deze service maakt deel uit van onze dienstverlening. Het plaatsen van rolluiken kan nogal ingewikkeld zijn, daarom doen we dit graag voor u. We beschikken over jarenlange ervaring en kunnen dit dus snel en op strakke wijze uitvoeren.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag rolluiken in Deventer en omstreken aanschaffen voor uw bedrijfspand of woning? Dan kunt u online een offerte aanvragen voor een indicatie van de prijzen. Dat doet u heel gemakkelijk via de button hieronder. Uiteraard kunt u ook bellen naar 0570 629 900. Onze showroom is geopend van woensdag tot en met vrijdag, van 12:00 tot 17:00. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden naar onze showroom te komen? Neem dan contact met ons op, u bent ook op afspraak welkom.

Waarom wel of geen rolluiken?

Rolluiken kennen zowel voordelen als nadelen. Veel mensen kiezen voor rolluiken voor de veiligheid, wegens warmte-isolatie en verduistering. Maar ook privacy en veelzijdigheid zijn grote voordelen. Nadeel is dat rolluiken prijzig kunnen zijn, breekbaar en ze zijn niet gemakkelijk zelf te installeren.

Kan rolluik tegen regen?

Wat handig is om te weten, is of een rolluik tegen regen kan. Rolluiken zijn goed bestand tegen vocht en stof. Alle rolluiken die wij leveren zijn bestand tegen hevige waterval. Wel zo prettig!

Wat is beter, een kunststof of aluminium rolluik?

Een kunststof rolluik wordt gevuld met schuim. Doordat er een luchtlaag in de lamellen zit, krijgt de rolluik een isolerend vermogen. Aluminium rolluiken isoleren beter, doordat er schuim in de aluminium lamellen verwerkt is. Dit maakt dat de akoestische en thermische isolatie van aluminium rolluiken beter is dan de isolatie van kunststof kozijnen. Echter is het lastig om te zeggen wat beter is, omdat het afhankelijk is van de situatie. Daarom raden we altijd aan om contact op te nemen.

Hoeveel graden scheelt het met rolluiken?

Rolluiken zorgen er in de winter voor dat de warmte binnenshuis blijft, terwijl het er in de zomer juist voor zorgt dat het koel blijft in huis. Maar hoeveel graden scheelt het precies met rolluiken? Dit is heel erg lastig te zeggen, omdat de temperatuurverschillen in huis afhankelijk zijn van vele factoren. Denk hierbij aan de tijd van de dag, het huis zelf en de sterkte van de zon. Maar ook het ontwerp van het huis is van invloed op de temperatuur.