Zonwering Apeldoorn gezocht?

Bent u op zoek naar zonwering die volledig past bij de stijl van uw woning of bedrijf(spand)? En wilt u graag kunnen kiezen uit een ruim assortiment met verschillende kleuren stijlen en systemen? Dan is Buitink Deventer dé ideale partner wanneer u op zoek bent naar zonwering in Apeldoorn. Bekijk direct onze website voor een indruk van ons aanbod zonweringen of kom bij ons langs in de showroom. We vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en onze diverse systemen.

Buitink Deventer en zonwering

De naam Buitink is al sinds jaar en dag een begrip in de regio Deventer. Wij bieden u vele mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een zonwering voor uw bedrijf of woning. Bekijk ons brede assortiment direct online. Wij bieden u onder meer:

 • Screens
 • Uitvalschermen
 • Knikarmschermen
 • Markiezen
 • Speciale schermen
 • Reclame op zonweringsdoek
 • Binnenzonwering

Snel weten wat voor u de beste toepassing is? Kom dan bij ons langs in de showroom. Van woensdag t/m vrijdag kun je binnenlopen tussen 12.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur. Voor een ander moment, kunt u gerust een afspraak maken!

Voordelen zonwering Apeldoorn bij Buitink

Het aanschaffen van een zonwering in Apeldoorn bij Buitink heeft meerdere voordelen voor u:

 • Hoge kwaliteit
 • Goede service
 • Veel bekende merken
 • Afspraak = afspraak

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op al uw vragen per mail en zijn telefonisch goed bereikbaar.

Screens

Wilt u meer weten over onze zonwering screens? Screens worden parallel aan het raam geplaatst en steken dus niet uit. Screen zonwering is mede hierdoor redelijk windbestand en erg goed zonwerend. Omdat een screen recht voor het raam langs zakt komt er maar weinig zonlicht langsheen aan de zijkanten. Bekijk hier meer informatie over screens als zonwering in Apeldoorn.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn ideaal voor aan de voorkant van uw woning of om een bedrijfspand meer te laten opvallen (met bedrukking op de schermen). Een uitvalscherm biedt meer privacy, omdat men minder goed naar binnen kan kijken aangezien het scherm in een redelijk kort hoek staat ten opzichte van het raam. Dit model zonwering is daarom niet geschikt om onderdoor te lopen en wordt dan ook alleen voor ramen geplaatst waar u niet vlak voor langs hoeft te lopen. Bekijk hier een voorbeeld van onze uitvalschermen.

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn zeer geschikt voor boven het terras. Deze zonwering kan vrij lang een breed geplaatst worden in verschillende modellen (5 soorten). U kunt kiezen voor een hand- of elektrische bediening. Daarnaast zijn luxere opties mogelijk, zoals een windzon automaat, tijdschakelklok en IO home systeem.

Markiezen

Zoekt u naar een nostalgische zonwering in Apeldoorn? Dan zijn markiezen perfect! Ontzettend karakteristiek bij een wat oudere woning of boerderijwoning of uitnodigend en chique voor uw winkelpand. U kunt kiezen uit houten markiezen en aluminium markiezen als zonwering in Apeldoorn. Tevens is het synthetische doek dat rot- en schimmelwerend is, verkrijgbaar in meer dan 120 kleuren. Markiezen zijn zeer geschikt voor bedrijfspanden, omdat er goed zichtbaar reclame op te bedrukken valt.

Speciale schermen

Onder speciale schermen vallen onze op maat gemaakte schermen die over het algemeen wat minder bekend zijn. Dit betreft namelijk een zijscherm dat ook wel serrezonwering genoemd wordt. In onze showroom kunt u diverse zijschermen komen bekijken waarmee u een knusse sfeer creëert.

Reclame op zonweringdoek

Wilt u graag reclame op uw zonweringdoek laten bedrukken? Bij Buitink kunt u uw zonwerking voor in Apeldoorn bestellen inclusief bedrukking van reclame. U kunt een logo, winkelnaam of leus op een of meerdere zonneschermen laten bedrukken als blikvanger in de winkelstraat. Dankzij reclame op de zonwering in Apeldoorn is meteen duidelijk dat het hier om een bedrijf of winkelpand gaat en dat is mooi meegenomen om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Elektrische besturingen

Bij de meeste (grotere) zonwering is elektrische besturing mogelijk. Bij ons kunt u de besturing van uw zonwering toevoegen aan uw andere elektrische besturingen via de tablet of uw smartphone. Dat is draadloos bedienen, zelfs zonder afstandsbediening! Als u wel liever met een afstandsbediening de elektrische zonwering bedient, dan is dit uiteraard ook gewoon nog steeds mogelijk. Bekijk hier de opties voor elektrische besturing of vraag ernaar.

Zonwering in Apeldoorn aanschaffen

Wilt u ook graag zonwering in Apeldoorn aanschaffen voor uw bedrijf of woning? Kom dan gerust eens langs in de showroom of vraag een offerte aan via onderstaande button!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.