Zonwering in Apeldoorn

Bent u op zoek naar zonwering in Apeldoorn die volledig past bij de stijl van uw woning of bedrijf(spand)? En wilt u graag kunnen kiezen uit een ruim assortiment met verschillende kleuren, stijlen en systemen? Dan is Buitink Deventer dé ideale partner wanneer u op zoek bent naar binnen en/of buiten zonwering. Voor garagedeuren in Apeldoorn kunt u ook terecht bij Buitink Deventer. Bekijk direct onze website voor een indruk van ons aanbod zonweringen, of kom langs in onze showroom te Deventer.

Rolluik

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Diverse soorten zonwering in Apeldoorn | Buitink Deventer

De naam Buitink Deventer is al sinds jaar en dag een begrip in de regio Deventer. Wij bieden u vele mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een zonwering voor uw bedrijf of woning in Apeldoorn. Bekijk ons brede assortiment direct online. We bieden u de volgende soorten zonwering aan, zowel voor binnen als buiten:

Snel weten wat voor u de beste toepassing is? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Deventer (Solingenstraat 21-23). Bekijk de actuele openingstijden op de website. Een afspraak maken voor een showroombezoek kan via onderstaande knop. Tijdens uw bezoek aan de showroom kunt u advies vragen aan een van onze experts.

Zipscreen Buitink Deventer
Binnen zonwering in Apeldoorn

Deze projecten gingen u voor..

Markiezen in Raalte

Er zijn zoveel verschillende soorten zonweringen om uit te kiezen. We gaan de belangrijkste buitenzonweringen met u doornemen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken welke zonwering in Apeldoorn u straks gaat plaatsen rond uw huis.

Screens

Wilt u meer weten over onze screens? De screens worden parallel aan het raam geplaatst en steken dus niet uit. Screens buitenzonwering is mede hierdoor redelijk windbestendig en erg zonwerend. Omdat een screen recht voor het raam langs zakt, komt er maar weinig zonlicht langsheen aan de zijkanten. Bekijk de website voor meer informatie over screens.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn ideaal voor aan de voorkant van uw woning of om een bedrijfspand meer te laten opvallen (met bedrukking op de schermen). Een uitvalscherm biedt meer privacy, omdat men minder goed naar binnen kan kijken, aangezien het scherm in een redelijk korte hoek staat ten opzichte van het raam.

Dit model buitenzonwering in Apeldoorn is daarom niet geschikt om onderdoor te lopen en wordt dan ook alleen voor ramen geplaatst waar u niet vlak voorlangs hoeft te lopen. Bekijk op onze website enkele voorbeelden van uitvalschermen.

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn zeer geschikt voor boven het terras. Deze buitenzonwering kan vrij lang en breed geplaatst worden in verschillende modellen (vijf soorten). U kunt het knikarmscherm bedienen met een hand- of elektrische besturing. Daarnaast zijn luxere opties mogelijk, zoals een windzon automaat, tijdschakelklok en IO home systeem. Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een knikarmscherm.

Markiezen

Zoekt u naar een nostalgische buitenzonwering in Apeldoorn? Dan zijn markiezen perfect voor u. Ontzettend karakteristiek bij een wat oudere woning of boerderijwoning of uitnodigend en chique voor uw winkelpand. U kunt kiezen uit houten markiezen en aluminium markiezen.

Tevens is het synthetische doek dat rot- en schimmelwerend is, verkrijgbaar in meer dan 120 kleuren. Markiezen zijn zeer geschikt voor bedrijfspanden, omdat er goed zichtbaar reclame op te bedrukken valt.

Speciale schermen

Onder speciale schermen vallen onze op maat gemaakte schermen die over het algemeen wat minder bekend zijn. Dit betreft namelijk een zijscherm dat ook wel serrezonwering genoemd wordt. In onze showroom in Deventer kunt u verschillende zijschermen komen bekijken waarmee u een knusse sfeer creëert.

Reclame op een zonnescherm in Apeldoorn

Wilt u graag reclame op uw zonweringdoek laten bedrukken? Bij Buitink Deventer kunt u een zonnescherm in Apeldoorn bestellen inclusief bedrukking van reclame. U kunt een logo, winkelnaam of leus op één zonnescherm of meerdere zonneschermen laten bedrukken als blikvanger in de winkelstraat.

Dankzij reclame op een zonnescherm in Apeldoorn is meteen duidelijk dat het hier om een bedrijfspand of winkelpand gaat. En dat is mooi meegenomen om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor dit type zonwering.

Elektrische besturingen

Bij de meeste (grotere) zonwering, zowel binnen als buiten, is elektrische besturing mogelijk. Bij ons kunt u de besturing van uw zonwering in Apeldoorn toevoegen aan uw andere elektrische besturingen via de tablet of uw smartphone. Dat is draadloos bedienen, zelfs zonder afstandsbediening. Als u wel liever met een afstandsbediening de elektrische zonwering bedient, dan is dit uiteraard ook gewoon nog steeds mogelijk.

Bekijk hier de opties voor elektrische besturing of vraag ernaar tijdens uw showroombezoek.

De voordelen van Buitink Deventer

Het aanschaffen van een zonwering in Apeldoorn bij Buitink Deventer heeft meerdere voordelen voor u:

  • Hoge kwaliteit
  • Goede service
  • Veel bekende merken
  • Afspraak = afspraak
  • Eigen monteurs voor de montage

Mocht u vragen hebben, bijvoorbeeld over de prijzen, dan kunt u altijd bij ons terecht. We geven zo spoedig mogelijk antwoord op al uw vragen per e-mail en zijn telefonisch goed bereikbaar via 0570 - 629 900.

Vakkundige montage

Buitink Deventer heeft eigen monteurs in dienst die de montage op een vakkundige manier uitvoeren. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken door regelmatige bijscholing. Met het hele team bieden we de beste montage en service aan in de omgeving.

Zonwering in Apeldoorn aanschaffen

Wilt u ook graag zonwering in Apeldoorn aanschaffen voor uw bedrijf of woning? Kom dan gerust eens langs in de showroom te Deventer, of vraag een offerte aan via onderstaande button. Neem gerust contact met ons op bij vragen, of als u meer informatie wenst over een van onze producten.

 

Buiten zonwering in Apeldoorn

Welke zonwering houdt de meeste warmte tegen?

Wanneer het warm is, houdt u deze natuurlijk het liefst zo veel mogelijk tegen. Er zijn verschillende soorten zonwering waarmee u warmte tegenhoudt, maar rolluiken houden warmte het best tegen. Dit komt doordat rolluiken volledig afsluitbaar zijn.

Wat is de goedkoopste zonwering?

Een rolluik is de goedkoopste zonwering. Vraag voor een duidelijk indicatie van de prijs een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen graag meer over de prijzen.

Wat is beter, screens of een zonnescherm?

Wat beter is, is niet zo gemakkelijk te zeggen. Het is namelijk niet zo dat de ene vorm van zonwering beter of slechter is dan de andere. Screens en een zonnescherm weren de zon beide goed, maar dan op een andere manier. Zo houden screens de woning koel, terwijl een zonnescherm voor een schaduwplek zorgt.

Wat is beter, donkere of lichte zonwering?

Wat beter is, ligt aan de situatie. Bent u op zoek naar zonwering buiten? Dan raden we aan om te kiezen voor donkere zonwering. Wanneer u zonwering voor binnen wilt aanschaffen raden we aan om te kiezen voor lichte zonwering.