Garagedeuren in Apeldoorn

Bent u op zoek naar garagedeuren in Apeldoorn en omgeving? Dan bent u bij Buitink Deventer aan het juiste adres. In onze showroom staan meerdere Hörmann deuren van verschillende types, kleuren en stijlen opgesteld. Denk aan kanteldeuren, roldeuren en zelfs geïsoleerde openslaande deuren die uw woning of bedrijfspand helemaal afmaken. Bekijk direct ons aanbod op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Deventer.

openslaande deur Buitink Deventer

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Diverse soorten garagedeuren in Apeldoorn

Buitink Deventer is een waar begrip in Deventer wanneer het om garagedeuren, zonwering, terrasoverkappingen en meer gaat. Wij bieden garagedeuren in verschillende stijlen, kleuren en materialen aan voor uw woning of bedrijf. Graag vertellen wij u welke soort garagedeuren wij in ons aanbod hebben:

 • Kanteldeuren
 • Sectionaaldeuren
 • Zijdelings schuivende deuren
 • Roldeuren
 • Garagedraaivleugeldeur
 • Geïsoleerde deuren
Buitink Deventer openslaande garagedeur

Deze projecten gingen u voor..

Garagedeur Heeten Buitink Deventer

Kanteldeuren

Een kanteldeur kunt u beschrijven als de klassieke garagedeur. Deze praktische garagedeur opent in zijn geheel naar buiten toe en draait onder het plafond weg. In ons assortiment vindt u kanteldeuren in 12 motieven, waaronder horizontaal of verticaal geprofileerd, vlak of juist met een mooi visgraat motief.

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren zijn leverbaar in verschillende diktes en met verschillende motieven. Een sectionaaldeur bestaat uit panelen. Deze panelen schuiven naar boven wanneer u de garagedeur opent. Met name een sectionaaldeur is ideaal wanneer u over een korte oprit beschikt of veel ruimte in uw garage zelf wilt kunnen benutten. In vergelijking met een kanteldeur is een sectionaaldeur dan ook handiger.

Zijdelings schuivende deuren

Ook deze garagedeuren bestaan uit panelen met een hoge isolatiewaarde. In plaats van dat de panelen naar boven schuiven bij opening van de garagedeur, schuift het naar de zijkant. Dit is met name handig wanneer u het plafond van uw garage nodig hebt voor het opbergen van een ladder of surfplank.

Zijdelings schuivende deuren geven uw garage een modern en robuust karakter. Ook zijn de panelen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waar u de keuze heeft uit glad, mat of met een structuur. In tegenstelling tot de kanteldeur en de sectionaaldeur, leveren wij de zijdelings schuivende deuren altijd met een elektrische aandrijving.

Roldeuren

Compacte garagedeuren in Apeldoorn toevoegen aan uw woning of bedrijfspand? Roldeuren gaan verticaal open en zijn een goed alternatief voor de normale garagedeur. Zoals de naam al zegt, rolt de innovatieve deur zich op en biedt het u veel voordelen omdat deze oplossing weinig ruimte in beslag neemt. Wilt u bijvoorbeeld lampen in uw garage of moet het plafond vrijblijven? Dan is een roldeur de ideale garagedeur waarmee u de ruimte bij uw plafond ruim kan benutten. Hierbij heeft u de keuze uit een elektrische of een traditionele garagedeur die u met de hand bedient.

Wanneer u de keuze maakt voor een roldeur, zijn er twee opties. Zo is er een verschil tussen een voorzet roldeur en een inbouw roldeur. Bij de voorzet roldeur wordt de kast aan de buitenzijde van uw garage gemonteerd. Bij een inbouw roldeur is er geen kast aanwezig en monteren wij de roldeur aan de binnenkant van de garage.

Garagedraaivleugeldeur

Deze openslaande garagedeuren zijn eenvoudig in gebruik, beschikbaar in allerlei stijlen en een echte aanrader wanneer u de totale oppervlakte in uw garage optimaal wilt benutten. Daarnaast heeft u door middel van deze garagedeur makkelijk toegang tot uw fiets, tuingereedschap of opslag. De garagedraaivleugeldeur is een geliefde deur die vaak wordt gekozen tijdens het renoveren van garages. Ook is de draaivleugeldeur op lange termijn een uitstekende keuze. Zijn de weersomstandigheden slecht? Dan heeft dit geen effect op de garagedeur. Het is namelijk uitgerust met deurvastzetters die aan de vloer van uw garage zijn bevestigd. Dit maakt het onmogelijk dat een van de deuren open vliegt wanneer er veel wind staat.

Thermische isolatie

Ook is het mogelijk om de garagedeuren in Apeldoorn te voorzien van een thermisch onderbroken kozijn en een volledig geïsoleerde deurvulling. Deze deuren staan ook wel bekend als geïsoleerde deuren. Hoe werkt thermische isolatie? Een sterke thermische isolatie zorgt ervoor dat uw woning minder warmte verliest. Bij deze garagedeuren is er een laag isolatiemateriaal aanwezig tussen de binnen- en buitenkant van het kozijn, waardoor de isolatiewaarde hoger ligt. Hierdoor maakt de koudebrug geen schijn van kans. Ook wordt hierdoor enige condensatievorming flink beperkt. Zo geniet u van voordelen zoals een lager energieverbruik en meer wooncomfort.

Onze eigen vakkundige monteurs

Bij Buitink Deventer hebben we onze eigen vakkundige monteurs in dienst. Daarom mag u ervan uitgaan dat de montage van uw garagedeuren in Apeldoorn met veel kennis en precisie gebeurt. Door middel van jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing hebben onze monteurs vakkennis over de beste en nieuwste technieken wanneer het gaat om garagedeuren.

De voordelen van Buitink Deventer

De service van Buitink Deventer biedt u vele voordelen:

 • Eigen showroom
 • Uitsluitend Nederlandse en Duitse kwaliteitsproducten
 • Eigen montageteam
 • Vakkundig en eerlijk advies
 • 20 jaar ervaring

Kom langs in onze showroom

Er zijn veel verschillende soorten, materialen en stijlen deuren voor uw garage. Wanneer u op zoek bent naar garagedeuren in Apeldoorn, dan weet Buitink Deventer raad. Vertel ons over uw situatie, wensen en eisen en we vinden samen een passende garagedeur die bij uw woning of bedrijfspand aansluit. Maak online een afspraak om onze showroom te bezoeken of neem telefonisch contact op, wij helpen u graag verder aan de Solingenstraat 21-23 in Deventer. Op onze website vindt u de actuele openingstijden, zodat u uw bezoek zorgvuldig kunt plannen.

 

Welke soort garagedeuren zijn er beschikbaar?

Er bestaat een grote diversiteit in garagedeuren die elk hun eigen voordelen hebben. De Hörmann garagedeuren die wij bij Buitink Deventer in het assortiment hebben, zijn:

 • Kanteldeuren
 • Sectionaaldeuren
 • Zijdelings schuivende deuren
 • Roldeuren
 • Garagedraaivleugeldeur
 • Geïsoleerde deuren
Welke garagedeuren zijn het meest geschikt voor mijn huis?

Het vinden van de garagedeur die het meest geschikt is voor uw huis kan een lastige klus zijn. Maar gelukkig zijn er tal van manieren om erachter te komen welke het meest aansluit bij uw wensen en waarvoor u uw garage wilt gebruiken. Wilt u graag zo veel mogelijk ruimte vrijhouden? Dan is een draaivleugeldeur de oplossing. Heeft u een korte oprit, waardoor het niet mogelijk is om uw auto buiten te laten staan? Dan is een sectionaaldeur de manier om dit op te lossen.

Buitink Deventer helpt u graag met het vinden van de garagedeur die het meest bij u past. Neem contact op.

Wat zijn de kosten van garagedeuren in Apeldoorn?

Bent u benieuwd naar de kosten voor garagedeuren in Apeldoorn? Dan is het goed om te weten dat de prijzen afhankelijk zijn van het type garagedeur, het materiaal en de montage ervan. Wij raden het aan om te informeren naar de kosten voor uw gewenste garagedeur. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Hoe lang duurt het om een garagedeur te installeren?

Doorgaans duurt het monteren van een garagedeur zo’n drie tot vier uur. Wel is het goed om te weten dat dit afhankelijk is van het type garagedeur. Maar wees gerust, voor ons team van deskundige monteurs is het monteren van garagedeuren in Apeldoorn een fluitje van een cent.