Garagedeuren in Apeldoorn

Bent u op zoek naar garagedeuren in Apeldoorn en omgeving? Dan bent u bij Buitink Deventer aan het juiste adres. In onze showroom staan meerdere Hörmann deuren van verschillende types, kleuren en stijlen opgesteld. Denk aan kanteldeuren, roldeuren en zelfs geïsoleerde openslaande deuren die uw woning of bedrijfspand helemaal afmaken. Bekijk direct ons aanbod op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Deventer.

openslaande deur Buitink Deventer

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Diverse soorten garagedeuren in Apeldoorn

Buitink Deventer is een waar begrip in Deventer wanneer het om garagedeuren, zonwering, terrasoverkappingen en meer gaat. Wij bieden garagedeuren in verschillende stijlen, kleuren en materialen aan voor uw woning of bedrijf. Graag vertellen wij u welke soort garagedeuren wij in ons aanbod hebben:

 • Kanteldeuren
 • Sectionaaldeuren
 • Zijdelings schuivende deuren
 • Roldeuren
 • Garagedraaivleugeldeur
 • Geïsoleerde openslaande deuren
Buitink Deventer openslaande garagedeur

Deze projecten gingen u voor..

Garagedeur Heeten Buitink Deventer

Kanteldeuren

Een kanteldeur kunt u beschrijven als de klassieke garagedeur. Deze praktische garagedeur opent in zijn geheel naar buiten toe en draait onder het plafond weg. In ons assortiment vindt u kanteldeuren in 12 motieven, waaronder horizontaal of verticaal geprofileerd, vlak of juist met een mooi visgraat motief.

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren zijn leverbaar in verschillende diktes en met verschillende motieven. Een sectionaaldeur bestaat uit panelen. Deze panelen schuiven naar boven wanneer u de garagedeur opent. Met name een sectionaaldeur is ideaal wanneer u over een korte oprit beschikt of veel ruimte in uw garage zelf wilt kunnen benutten. In vergelijking met een kanteldeur is een sectionaaldeur dan ook handiger.

Zijdelings schuivende deuren

Ook deze garagedeuren bestaan uit panelen. In plaats van dat de panelen naar boven schuiven bij opening van de garagedeur, schuift het naar de zijkant. Dit is met name handig wanneer u het plafond van uw garage nodig hebt voor het opbergen van een ladder of surfplank.

Roldeuren

Compacte garagedeuren in Apeldoorn toevoegen aan uw woning of bedrijfspand? Roldeuren gaan verticaal open. Zoals de naam al zegt, rolt de innovatieve deur zich op en biedt het u veel voordelen omdat deze oplossing weinig ruimte in beslag neemt. Wilt u bijvoorbeeld lampen in uw garage of moet het plafond vrijblijven? Dan is een roldeur de ideale garagedeur.

Garagedraaivleugeldeur

Deze openslaande garagedeuren zijn eenvoudig in gebruik, beschikbaar in allerlei stijlen en een echte aanrader wanneer u uw totale oppervlakte in uw garage optimaal wilt benutten. Daarnaast heeft u door middel van deze garagedeur makkelijk toegang tot uw fiets, tuingereedschap of opslag.

Ook is het mogelijk om deze garagedeuren te voorzien van een thermisch onderbroken kozijn en een volledig geïsoleerde deurvulling. Deze deuren staan ook wel bekend als de geïsoleerde openslaande deuren.

Onze eigen vakkundige monteurs

Bij Buitink Deventer hebben we onze eigen vakkundige monteurs in dienst. Daarom mag u ervan uitgaan dat de montage van uw garagedeuren in Apeldoorn met veel kennis en precisie gebeurt. Door middel van jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing hebben onze monteurs vakkennis over de beste en nieuwste technieken wanneer het gaat om garagedeuren.

De voordelen van Buitink Deventer

De service van Buitink Deventer biedt u vele voordelen:

 • Eigen showroom
 • Uitsluitend Nederlandse en Duitse kwaliteitsproducten
 • Eigen montageteam
 • Vakkundig en eerlijk advies
 • 20 jaar ervaring

Kom langs in onze showroom

Er zijn veel verschillende soorten, materialen en stijlen deuren voor uw garage. Wanneer u op zoek bent naar garagedeuren in Apeldoorn, dan weet Buitink Deventer raad. Vertel ons over uw situatie, wensen en eisen en we vinden samen een passende garagedeur die bij uw woning of bedrijfspand aansluit. Maak online een afspraak om onze showroom te bezoeken of neem telefonisch contact op, wij helpen u graag verder aan de Solingenstraat 21-23 in Deventer. Op onze website vindt u de actuele openingstijden, zodat u uw bezoek zorgvuldig kunt plannen.