Buitink Zonwering staat garant voor vakwerk en het nakomen van afspraken. Naast een uitgebreid assortiment buiten- en binnenzonwering is Buitink Deventer ook de specialist in garagedeuren, terrasoverkappingen, rolluiken en horren. Wij beschikken over eigen vakbekwame monteurs. Bezoek onze 450m2 grote showroom in Deventer en laat u inspireren.

Eigen showroom

Uitsluitend Nederlandse en Duitse kwaliteitsproducten

Eigen montageteams

Vakkundig en eerlijk advies

20 jaar ervaring

Over ons

Wij zijn sinds 2002 een begrip in Deventer en omstreken. Onze vestiging bevindt zich aan de Solingenstraat 21 op Handelspark de Weteringen.

Showroom
Onze volledig vernieuwde showroom van 450m2 is onderverdeeld in verschillende doelgroepen zoals binnenzonwering, buitenzonwering, garagedeuren, horren, doekoverkappingen, rolluiken en screens. Op de eerste verdieping vindt u het assortiment van Buitink de Woonspecialist, hier treft u een grote presentatie met raamdecoratie en houten shutters. Tevens is dit de plek waar u kunt rondneuzen voor nieuwe gordijnen, kasten op maat of wellicht een nieuwe vloer. In onze showroom krijgt u een goed  beeld van diverse producten. Kom gerust langs en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Merken
U treft bij ons uitsluitend gerenommeerde merken. In het geval van buitenzonwering zijn dat onder andere Weinor, Sunmaster, Roma en Somfy.  Voor de binnenzonwering werken wij samen met Verosol en BECE. De garagedeuren komen bij Hormann vandaan. En tot slot leveren wij uitsluitend de horren van Unilux.

Montage en service
Door onze jarenlange ervaring en regelmatige scholingen zijn wij op de hoogte van alle nieuwigheden. Immers de beste producten vragen om deskundige montage en service. Wij maken gebruik van onze eigen monteurs waardoor we persoonlijk zijn betrokken bij het eindresultaat.

Vakkundig advies
Buitink Deventer is een bedrijf waar een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar staat. Door de jarenlange ervaring weten we wat er in de markt te verkrijgen is en zijn wij op de hoogte van alle ins en outs. Door te luisteren naar uw wensen kunnen wij u de perfecte oplossing aanbieden.

 

Ons team