Garagedeuren

Wilt u nieuwe garagedeuren aanschaffen? Dat kan bij Buitink in Deventer. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan garagedeuren en zijn leverancier van bekende merken. Er bestaan verschillende soorten garagedeuren, elke met zijn eigen eigenschappen. Wij helpen u graag aan geschikte garagedeuren voor uw garage.

Waarom garagedeuren van Buitink?

Onze assortiment aan garagedeuren is zeer uitgebreid. Wij kunnen u dan ook veel bieden op het gebied van garagedeuren. Het volgende kunt u van ons verwachten:

  • Hoge kwaliteit;
  • Goede service;
  • Veel bekende merken;
  • Afspraak = afspraak.

Wilt u nieuwe garagedeuren aanschaffen bij ons? Dan kunt u het beste direct contact opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0570 629 900, door een e-mail te sturen naar deventer@buitink.info of door het online contactformulier in te vullen.

Elektrische garagedeuren

Wij hebben bij Buitink veel verschillende soorten garagedeuren. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan garagedeuren met elektrische aandrijvingen. Deze elektrische garagedeuren zijn te verkrijgen als kanteldeuren, sectionaaldeuren en zijdelingse deuren. Ook hebben wij openslaande garagedeuren, zijloopdeuren, industriedeuren en roldeuren.

Hebt u liever geen elektrische garagedeuren? Dat is ook mogelijk. De deuren kunnen ook met handbediening geleverd worden. Er kunnen verschillende handgrepen op de garagedeuren geplaatst worden.

Garagedeuren in verschillende kleuren

De garagedeuren worden over het algemeen geleverd in de kleur wit en RAL 9016. Als u liever een andere kleur wilt is dat geen probleem. Bijna alle kleuren zijn te leveren tegen een meerprijs. Verder hebben wij nog een uitgebreid programma van garagedeuren. Hierin zijn ook deuren met hout bekleedt leverbaar. Dit zijn onder andere Noors grenen of Hemlock.

Onze partners

Wij zijn leverancier van vele bekende merken. Dit zijn onder andere Horman, Somfy, Verosol, Dickson, Unilux, Sunmaster, Stobag, Smits, Swela en Weinor. Voor meer informatie over deze merken kunt u contact opnemen met ons.

Vraag nu een offerte aan

Wilt u een offerte laten opmaken voor nieuwe garagedeuren? Dan kunt u het beste direct contact met ons opnemen. U kunt op de button op deze pagina klikken om een offerte aan te vragen. Verder kunt u ook bellen naar 0570 629 900, ook als u nog vragen hebt. Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Deventer. Ook als u op zoek bent naar nieuwe garagedeuren in Zutphen of Lochem, bent u bij ons van harte welkom.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier hebben wij verschillende garagedeuren opgesteld staan. Onze showroom is geopend van woensdag tot en met vrijdag, van 12 tot 17 uur. Indien u onze showroom op een ander moment wilt bezoeken is dat ook mogelijk. U kunt dan contact met ons opnemen voor een afspraak.