Zonwering in Deventer

Op zoek naar zonwering in Deventer? U bent van harte welkom bij Buitink Deventer. De zonwering uit ons assortiment past altijd volledig bij de stijl van uw woning of bedrijf. En wilt u ook een ruime keus hebben uit verschillende kleuren, stijlen en systemen? Dan zijn wij dé ideale partner als het gaat om buitenzonwering en raamdecoratie voor binnen.

Buitink Deventer Sunbasic extra

Ruim 20 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Buitink zonwering in Deventer

Waarom kiezen voor zonwering in Deventer van Buitink? De voordelen van ons bedrijf op een rij:

  • Hoge kwaliteit zonweringen
  • Goede service
  • Veel bekende merken
  • Uitgebreide showroom
  • Montage service
  • Afspraak = afspraak
  • Optimaal woongenot is ons doel: ook garagedeuren en Kamado BBQ’s

Zoekt u naar specifiek naar klassieke buitenzonwering als markiezen of screens? Of wilt u juist gaan voor het grote werk in uw tuin: terrasoverkappingen? In welke zonwering producten u ook geïnteresseerd bent, u vindt ze op onze website en in onze showroom in Deventer. Vraag ons gerust om advies, onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sunmaster zipsscreens Harfsen
Roma zipscreens Diepenveen

Deze projecten gingen u voor..

rolgordijn

Passende zonwering in Deventer

Ons bedrijf is al sinds jaar en dag een begrip in de regio en bieden vele mogelijkheden voor iedere situatie. Alle soorten zonwering uit ons assortiment zijn van de meest hoogstaande kwaliteit. Van rolluiken tot screens, markiezen en uitvalschermen.

Dankzij de juiste zonwering kunt u uw woning in Deventer beschermen tegen directe zoninval. Op die manier houdt u uw woning heerlijk koel. Daarnaast bent u gedurende de warmere zomerdagen ook nog eens voorzien van extra schaduw in de tuin. Zodoende kunt u wanneer de zon fel schijnt ook nog lekker vertoeven in de tuin, zonder dat u in de felle zon zit. Ideaal!

Van zonneschermen tot markiezen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan zonwering in Deventer. Zo bestaat onze collectie uit screens, rolluiken, knikarmschermen en uitvalschermen van hoogstaande kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere:

Verschillende soorten zonwering

Om een gezond leefklimaat te krijgen is natuurlijk daglicht een voorwaarde. Let wel op de mate van het zonlichtinval, overmatig en ongecontroleerde zonlichtinval kan uw comfort belemmeren. Bij Buitink heeft u zeer uitgebreide mogelijkheden voor buitenzonwering in Deventer en omstreken. In het menu ziet u de mogelijkheden die Buitink Deventer aan buitenzonwering kan bieden. Wij adviseren u graag om de juiste keuze in buitenzonwering te kunnen maken. Als leverancier van verschillende merken buitenzonwering uit Nederland en Duitsland kunnen wij uw buitenzonwering in vele kleuren en uitvoeringen leveren.

Screens

Om de zon buitenshuis te houden wordt er geregeld gekozen voor screens. De schaduw in uw huis zorgt ervoor dat de temperatuur een stuk lager blijft. Daarnaast hebben screens ook andere voordelen. U profiteert van een effectieve zonwering. Daarnaast kunt u gewoon naar buiten kijken door de screens en beschikt u toch over privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm zorgt ervoor dat de zon niet in huis kan komen. Dit heeft als gevolg dat de temperatuur in huis aangenaam blijft. Bij een uitvalscherm heeft u keuze uit elektrisch en handmatige bediening.

Knikarmschermen

Dit type zonnescherm heeft zijn naam te danken aan de knikkende aluminium armen die de voorlijst verbinden met het muurprofiel. Het knikarmscherm houdt felle zonnestralen tegen voordat ze de ramen van uw woning kunnen bereiken.

Markiezen

Markiezen kunnen lijken op een overkapping. Het wordt gebruikt om tegen de zon te beschermen, maar ook kan het helpen bij het reguleren van de temperatuur in een ruimte. Deze type zonneschermen kunnen ervoor zorgen dat er geen wind naar binnen waait. Daarnaast zijn er markiezen met verwarmingselementen. Die zorgen ervoor dat de ruimte onder de overkapping warm blijft.

Rolluiken

Rolluiken zijn vergeleken met screens veelzijdiger. Zo is het te gebruiken om een woning volledig te verduisteren. Vooral bij slaapkamers komt dit goed van pas. U, of uw kind valt makkelijker in slaap dankzij het verduisterende effect.

Luxaflex

Wist u dat Luxaflex behoort tot het assortiment van Buitink? Ruim zeventig jaar geleden werd deze luxe vorm van raambekleding voor het eerst geproduceerd en gebruikt. Tot op de dag van vandaag zijn er veel huishoudens die kiezen voor Luxaflex. Neem contact op met Buitink Deventer om de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust langs in onze showroom.

Speciale montage service

Voor een lange levensduur van de zonwering is het van belang dat deze op de juiste manier gemonteerd wordt. De beste producten vragen immers om de beste service en montage. Wij weten door onze jarenlange ervaring en regelmatige scholing exact hoe we dat op de beste manier doen. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Onze eigen monteurs monteren en plaatsen de zonwering in Deventer graag voor u.

“Wij staan garant voor kwaliteit en het nakomen van afspraken”

Meer weten over zonwering in Deventer?

Bent u overtuigd van het feit dat wij de juiste zonwering aanbieden voor uw situatie in Deventer? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende en gratis offerte aan. Het is ook mogelijk om langs te komen in de showroom. In de showroom kunt u onder andere de screens, rolluiken, garagedeuren en knikarmschermen bekijken en uitproberen. Bovendien voorzien we u daar van meer advies, indien u dat wenst. De koffie staat altijd voor u klaar.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0570-629900 of een e-mail te sturen naar deventer@buitink.info. Bovendien kunt u ook uw gegevens achterlaten in het contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een reactie. Lees ook eens de referenties die we ontvangen hebben.

Wat kosten zonwering per m2?

De kosten van zonwering per vierkante meter variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van de zonwering die u kiest. Wij raden aan om een offerte op te vragen bij ons om een nauwkeurige schatting te krijgen voor uw specifieke situatie.

 

Welke zonwering houdt de meeste warmte tegen?

Een buitenzonwering zoals een rolluik of zonnescherm houdt over het algemeen de meeste warmte tegen. Deze zonweringen zorgen ervoor dat de zonnestralen niet direct op het raam of de gevel terechtkomen, waardoor er minder warmte naar binnen kan komen.

 

Wat is beter donkere of lichte zonwering?

Het hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de specifieke omstandigheden. Donkere zonwering blokkeert meer zonlicht en biedt meer privacy, terwijl lichte zonwering meer natuurlijk licht toelaat. Over het algemeen wordt donkere zonwering aanbevolen voor kamers waar u meer privacy wilt en minder zonlicht, zoals slaapkamers en badkamers, terwijl lichte zonwering beter is voor woonkamers en keukens waar u meer natuurlijk licht wilt hebben.

 

Hoeveel graden koeler met zonwering?

Met zonwering kan de binnentemperatuur tot wel 10 graden koeler zijn dan zonder zonwering. Dit hangt echter af van verschillende factoren, zoals het type zonwering, de locatie van het gebouw en de intensiteit van het zonlicht.