Zonwering in Deventer

Zonwering in Deventer aanschaffen? Zonwering is een must, voornamelijk in de warmere en koudere maanden. Echter zorgt zonwering er niet alleen voor dat de temperatuur behaaglijk blijft, maar ook dat u meer privacy heeft en de energierekening minder hoog wordt. Welke soort zonwering geschikt is voor uw woning of bedrijfspand, is van meerdere factoren afhankelijk. Onder andere van uw budget en de ligging van de ramen. Bekijk de zonwering uit ons aanbod en vraag een offerte aan. Naar welk soort zonwering gaat uw voorkeur uit?

Buitink Deventer Sunbasic extra

Wat zijn de voordelen van zonwering?

Dankzij de juiste zonwering kunt u uw woning of bedrijfspand in Deventer beschermen tegen directe zoninval, waardoor u uw woning ook op koudere dagen heerlijk koel houdt. Maar zonwering brengt meer voordelen met zich mee. Zo is zonwering privacy verhogend en zorgt het voor een sfeervolle aankleding van de woning of het bedrijfspand. Zonwering werkt ten slotte energie besparend. Hoe? Rolluiken zorgen er in de winter bijvoorbeeld voor dat de warme binnen blijft en de verwarming minder hoog hoeft.

Ruim 20 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Welke verschillende soorten zonwering bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten zonwering, ook voor gebruik in Deventer. Denk hierbij niet alleen aan rolluiken en screens, maar ook aan knikarmschermen en markiezen:

Maar welke soort zonwering is in uw situatie het meest geschikt? We bespreken de verschillende soorten:

Zoekt u naar specifiek naar klassieke buitenzonwering als markiezen of screens? Of wilt u juist gaan voor het grote werk in uw tuin: terrasoverkappingen? In welke zonwering producten u ook geïnteresseerd bent, u vindt ze op onze website en in onze showroom in Deventer. Vraag ons gerust om advies, onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sunmaster zipsscreens Harfsen
Roma zipscreens Diepenveen

Deze projecten gingen u voor..

rolgordijn

Screens

Om de zon buitenshuis te houden wordt er geregeld gekozen voor screens. De schaduw in uw huis zorgt ervoor dat de temperatuur een stuk lager blijft. Daarnaast hebben screens ook andere voordelen. U profiteert van een effectieve zonwering. Daarnaast kunt u gewoon naar buiten kijken door de screens en beschikt u toch over privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm zorgt ervoor dat de zon niet in huis kan komen. Dit heeft als gevolg dat de temperatuur in huis aangenaam blijft. Bij een uitvalscherm heeft u keuze uit elektrisch en handmatige bediening.

Knikarmschermen

Dit type zonnescherm heeft zijn naam te danken aan de knikkende aluminium armen die de voorlijst verbinden met het muurprofiel. Het knikarmscherm houdt felle zonnestralen tegen voordat ze de ramen van uw woning kunnen bereiken.

Markiezen

Markiezen kunnen lijken op een overkapping. Het wordt gebruikt om tegen de zon te beschermen, maar ook kan het helpen bij het reguleren van de temperatuur in een ruimte. Deze type zonneschermen kunnen ervoor zorgen dat er geen wind naar binnen waait. Daarnaast zijn er markiezen met verwarmingselementen. Die zorgen ervoor dat de ruimte onder de overkapping warm blijft.

Rolluiken

Rolluiken zijn vergeleken met screens veelzijdiger. Zo is het te gebruiken om een woning volledig te verduisteren. Vooral bij slaapkamers komt dit goed van pas. U, of uw kind valt makkelijker in slaap dankzij het verduisterende effect.

Luxaflex

Wist u dat Luxaflex behoort tot het assortiment van Buitink? Ruim zeventig jaar geleden werd deze luxe vorm van raambekleding voor het eerst geproduceerd en gebruikt. Tot op de dag van vandaag zijn er veel huishoudens die kiezen voor Luxaflex. Neem contact op met Buitink Deventer om de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust langs in onze showroom.

Speciale montage service

Voor een lange levensduur van de zonwering is het van belang dat deze op de juiste manier gemonteerd wordt. De beste producten vragen immers om de beste service en montage. Wij weten door onze jarenlange ervaring en regelmatige scholing exact hoe we dat op de beste manier doen. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden. Onze eigen monteurs monteren en plaatsen de zonwering in Deventer graag voor u.

Buitink zonwering in Deventer

Waarom kiezen voor zonwering in Deventer van Buitink? De voordelen van ons bedrijf op een rij:

  • Hoge kwaliteit zonweringen
  • Goede service
  • Veel bekende merken
  • Uitgebreide showroom
  • Montage service
  • Afspraak = afspraak
  • Optimaal woongenot is ons doel: ook garagedeuren en Kamado BBQ’s

Bekijk het aanbod en vraag een offerte aan

Heeft u al een type zonwering voor uw woning of bedrijfspand in Deventer in gedachten? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende en gratis offerte aan. Het is ook mogelijk om langs te komen in de showroom. In de showroom kunt u onder andere de screens, rolluiken, garagedeuren en knikarmschermen bekijken en uitproberen. Bovendien voorzien we u daar van meer advies, indien u dat wenst. De koffie staat altijd voor u klaar.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0570-629900 of een e-mail te sturen naar deventer@buitink.info. Bovendien kunt u ook uw gegevens achterlaten in het contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een reactie. Lees ook eens de referenties die we ontvangen hebben.

Veelgestelde vragen

Wat kosten zonwering per m2?

De kosten van zonwering per vierkante meter variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van de zonwering die u kiest. Wij raden aan om een offerte op te vragen bij ons om een nauwkeurige schatting te krijgen voor uw specifieke situatie.

 

Welke zonwering houdt de meeste warmte tegen?

Een buitenzonwering zoals een rolluik of zonnescherm houdt over het algemeen de meeste warmte tegen. Deze zonweringen zorgen ervoor dat de zonnestralen niet direct op het raam of de gevel terechtkomen, waardoor er minder warmte naar binnen kan komen.

 

Wat is beter donkere of lichte zonwering?

Het hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de specifieke omstandigheden. Donkere zonwering blokkeert meer zonlicht en biedt meer privacy, terwijl lichte zonwering meer natuurlijk licht toelaat. Over het algemeen wordt donkere zonwering aanbevolen voor kamers waar u meer privacy wilt en minder zonlicht, zoals slaapkamers en badkamers, terwijl lichte zonwering beter is voor woonkamers en keukens waar u meer natuurlijk licht wilt hebben.

 

Hoeveel graden koeler met zonwering?

Met zonwering kan de binnentemperatuur tot wel 10 graden koeler zijn dan zonder zonwering. Dit hangt echter af van verschillende factoren, zoals het type zonwering, de locatie van het gebouw en de intensiteit van het zonlicht.