Industriedeuren

Sectionaaldeuren voor de industrie van HORMANN Staal- en Aluminium Rolpoorten. Deze worden vakkundig gemonteerd en hebben een snelle levering. De enkelvoudige, robuste stalen deur voor dagelijks gebruik, bij voorkeur toe te passen in opslagplaatsen voor gereedschappen, stockagehallen en landbouw bedrijfsgebouwen die niet noodzakelijk verwarmd hoeven worden. De enkelwandige panelen krijgen extra stevigheid door versterkingsprofielen die met een speciale lijmtechniek aamgebracht worden. Deze techniek zorgt ook voor het anti dreuneffect en een geluidsarme deurloop. Maximale afmeting 7 meter breed en 7 meter hoog. Windbelasting: klasse 2, hogere klasse op aanvraag. Brandweerstand: DIN 4102 bouwstofklasse 2 (niet brandbaar) “Nieuw” is de loopdeur met een drempel van slechts 10 mm.

Alle HORMANN industriedeuren zijn standaard voorzien van inbraakwerende vergrendeling. Optil beveiliging is standaard bij deuren tot 5 meter hoog. Door de speciale vorm van de panelen (Europees patent) is knelgevaar uitgesloten door de z.g.n. vingerklem beveiliging.De zijlijsten van het kozijn zijn volledig gesloten en bieden een doeltreffende bescherming tegen zijdelings ingrijpen.
Een lastafhankelijke geintregreerde vanghaak beveiligd de deur tegen eventuele kabel of veerbreuk (Europees patent).
Er zijn diverse bedieningssysteemen van hand- (koord of ketting) tot elektrisch bedienbare deuren (220 of 360 volt) met as of blokmotoren. Verder is de deur ook te voorzien van diverse schakelaars, cijfer code toetsen, fotocel en afstandsbediening.
U heeft de keuze uit 14 standaard Ral kleuren zonder meerprijs.