Op zoek naar Luxaflex in Deventer?

Bent u van plan een Luxaflex in Deventer aan te schaffen? Zoekt u betrouwbare en professionele vakmensen die kennis van zaken hebben en weten waar ze over praten? Kom dan langs bij Buitink Deventer. Bij ons bent u welkom om inspiratie op te doen of advies in te winnen.

Buitenjaloezie buitink Deventer

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Dé Luxaflex specialist in de regio Deventer

Buitink Deventer is al ruim 20 jaar een bekende naam in de regio Deventer. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers staan garant voor vakwerk en hebben passie voor hun vak.

Buitink Deventer staat voor:

 • Producten van hoge kwaliteit
 • Uitstekende service
 • Vakmensen bij u uit de buurt
 • Eerlijk advies
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Bij ons is afspraak ook echt afspraak, wij doen wat we zeggen
Buitink_MBF_LR_27

Luxaflex montage en service in de regio Deventer

Naast advies en verkoop kunt u ook bij ons terecht voor service en montage van (onder andere) Luxaflex producten. Onze ervaren monteurs klaren iedere klus en zijn allemaal bij ons in dienst. Zo weten we zeker dat wij u persoonlijke service kunnen bieden.

450m2 showroom in Deventer

Klassiek, trendy of juist modern? Voor iedere smaak is wel wat te vinden. In onze showroom in Deventer hebben wij, verspreid over twee verdiepingen, een ruime collectie producten op het gebied van zonwering en raamdecoratie voor u klaar staan.

Maak een afspraak via onderstaande button of kom spontaan langs om inspiratie op te doen. Wij luisteren graag naar uw wensen, denken met u mee, en geven u een persoonlijk, eerlijk en deskundig advies.

Altijd een sfeervolle Luxaflex oplossing op maat

Al sinds de jaren 50 toen Luxaflex voor het eerst op de markt kwam is het een gewild product. Tegenwoordig is Luxaflex synoniem voor een uitgebreide collectie producten zoals jaloezieën, binnenzonwering, buitenzonwering en horren.

Alle Luxaflex producten zijn op maat te maken zodat u bent verzekerd van een perfect passende oplossing. Onze adviseurs komen langs om alles op te meten zodat we zeker weten dat we de juiste maten hebben. Vervolgens leveren wij maatwerk waar u jarenlang van zult genieten.

En wist u dat u met de juiste raambekleding ook nog eens energie kunt besparen? Omdat veel warmte verloren gaat via de ramen zorgt u met de juiste raambekleding niet alleen voor stijl en sfeer, maar ook voor minder warmteverlies. In de zomer houdt u de warmte buiten.

De voordelen van Luxaflex

Waarom Luxaflex? We zetten de voordelen nog eens op een rijtje:

 • Uitgebreide mogelijkheden
 • Op maat gemaakt
 • Kwaliteitsproducten
 • Kindveilig
 • Makkelijk te bedienen

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Luxaflex in uw woning? Laat het ons weten of kom eens langs. Onze medewerkers staan voor u klaar en heten u welkom in Deventer!