Rolluiken in Borculo kopen 

Rolluiken in Borculo kopen die volledig bij de stijl van uw woning of bedrijfspand passen? Rolluiken zorgen voor een veilig en geborgen voel, maar zorgen er ook voor dat de temperatuur binnenshuis op peil blijft. Zowel in de zomer, als in de winter. We leveren verschillende soorten rolluiken van de merken Sunmaster en Roma, waaronder mini rolluiken of beveiligingsrolluiken.

Iedere rolluik wordt geleverd met een fluisterstille Somfy IO Motor. Neem contact op voor meer informatie over het kopen van buitenzonwering of voor het bespreken van de mogelijkheden, of vraag een offerte aan.

Rolluiken Buitink

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Rolluiken als zonwering

Zonwering is onmisbaar voor uw huis. Indien u dit nog niet heeft, is het een aanrader om deze wel aan te schaffen. De rolluiken zullen ervoor zorgen dat het in de zomer zeer aangenaam blijft in huis, wat fijn is voor het wonen. Deze vorm van zonwering zorgt niet alleen in de warme maanden voor een fijne temperatuur binnenshuis, maar zorgt er in de koudere maanden ook voor dat de warmte in de woning blijft.

Uiteraard kunt u ook gewoon gordijnen kopen en ophangen, maar dit is toch veel minder effectief dan zonwering in de vorm van rolluiken. Hoeveel graden het gebruik van rolluiken scheelt, is lastig te zeggen. De temperatuur binnenshuis is namelijk van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de grootte van het huis én de sterkte van de zon op een bepaald tijdstip.

Rolluiken Buitink Deventer

Deze projecten gingen u voor..

Zonwering in Zutphen: rolluiken

Voordelen van rolluiken

Men kiest voor niets steeds vaker voor deze vorm van zonwering. Met gebruik van rolluiken kunt u een kamer verduisteren en beter isoleren. Op deze manier geniet u van een betere nachtrust, maar ook van een lagere energierekening. Het is in de winter namelijk niet nodig om veel te stoken, doordat de warmte dankzij de deze buitenzonwering binnenshuis blijft. Ook niet geheel onbelangrijk, is het feit dat deze vorm van zonwering inbrekers buiten houdt. Rolluiken sluiten de ramen haarfijn af, waardoor het voor inbrekers niet mogelijk is om via het raam de woning te betreden.

De voordelen van deze vorm van buitenzonwering op een rij:

  • Heeft een modern uiterlijk
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Verduisterende functie
  • Isolerende werking
  • Bespaart op de energierekening
  • Houdt inbrekers buiten

Verschillende soorten rolluiken als zonwering

We verkopen verschillende soorten rolluiken in Borculo, waaronder:

  • Mini rolluiken
  • Standaard rolluiken
  • Beveiligings rolluiken
  • Transparante rolluiken
  • Reclame op rolluiken

Geautomatiseerd met Somfy motoren

Alle rolluiken die wij leveren beschikken over een Somfy motor. Een Somfy motor is heel stil en beschikt over nog meer prettige eigenschappen. Zo heeft de motor een lange levensduur, beschikt het systeem over auto-begrenzing instellingen, obstakel-detectie en vorstbescherming. U hoeft dus niet bang te zijn voor buitenzonwering die vast vriest. Wist u dat het bedienen heel erg gemakkelijk is? U kunt de rolluik bedienen met uw stem, maar ook met uw smartphone. Uiteraard is het ook mogelijk om de motoren te bedienen met gebruik van een app, handzender of een tijdklok. Heeft u zonnepanelen? In dat geval kunnen we deze aansluiten op de buitenzonwering, zodat het niet nodig is om elektra aan te leggen.

Werkgebied

Ook als u niet in Borculo woont, maar in de regio, zoals in Lochem, Neede, Deventer of Ruurlo, bent u uiteraard van harte welkom bij Buitink Deventer voor het kopen van buitenzonwering. Wij voorzien u graag van ons ruime aanbod aan diverse zonweringen en raamdecoratie. Kijk gerust bij al onze producten om te zien wat ons aanbod is. Neem contact met ons op voor een passende offerte voor de zonwering naar uw keuze. Wilt u graag eerst advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Schaf rolluiken aan voor uw huis

Wilt u ook graag rolluiken in Borculo aanschaffen voor uw bedrijf of woning? Kom langs in de showroom of vraag een offerte aan via onderstaande button. Wij geven u graag goed advies over de rolluiken. Neem gerust contact met ons op indien u nog vragen hebt.