Zonwering – Screens

Screen zonwering is redelijk windbestand en erg goed zonwerend, doordat het vlak langs de ramen naar beneden zakt komt er ook weinig zon opzij langs. Een screen is leverbaar in diverse modellen, o.a. met afgeschuinde kast en rond model. Verduistering screen zijn  speciaal voor film zalen, leslokalen en projectie ruimtes ontwikkeld.

Kast, geleider en onderlat kan in iedere ral kleur gepoedercoat worden. Het doek is leverbaar in 3 kwaliteit soorten en in meer dan 40 kleuren. Het doek verduistering screen is in 3 kleuren leverbaar. Montage op het kozijn, in de muur, tussen de muur of aan de binnenzijde, het is allemaal mogelijk. Bediening aan de buitenzijde en binnezijde van de woning d.m.v. band, draaistang of elektrisch. Aan u de keuze. Elektrische bediening kan d.m.v. muurschakelaar afstandbediening, windzonautomaat of tijdklok geregeld worden. Het bedienen van meerdere screens op 1 schakelaar is ook mogelijk.

Door het speciale geleidingssysteem met rits van de Ritsscreen® is de screenwindvast in elke positie, is er geen opening tussen geleider en doek en is de screen insecetenwerend in gesloten positie.