Zonwering in Markelo

Heeft u zonwering in Markelo nodig, bijvoorbeeld voor uw woning, bedrijfspand of winkel? Zoek dan niet verder: bij Buitink bent u aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment aan zonweringen. In ons aanbod vindt u dus ongetwijfeld een zonnescherm dat past bij uw woning of bedrijfspand. Daarnaast nemen we ook de installatie op ons – dat scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Meer weten over het kopen en laten monteren van zonwering in Markelo? Vraag een offerte aan of bel ons op 0570-62990!

Rolluik

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Waarom zonwering in Markelo bij Buitink Deventer?

Wij zijn Buitink, een in Deventer gevestigde leverancier en installateur van topkwaliteit zonweringen en zonneschermen:

 • Eigen showroom
 • Uitsluitend Nederlandse en Duitse kwaliteitsproducten
 • Eigen montageteams
 • Vakkundig en eerlijk advies
 • 20 jaar ervaring
Binnen zonwering in Apeldoorn

Deze projecten gingen u voor..

Markiezen in Raalte

Ontdek ons aanbod zonneschermen

Wat voor zonwering u ook zoekt voor uw huis of pand in Markelo, bij ons vindt u ongetwijfeld een passende exemplaar. Wij hebben namelijk verschillende soorten, kleuren en merken, o.a. van Weinor, Sunmaster, Roma, Verosol, Multisol en Somfy, zonneschermen op voorraad. Denk hierbij aan:

1. Screens

Screens zijn zonneschermen die parallel aan het raam worden gemonteerd, waardoor ze niet uitsteken. Hierdoor werken ze zeer zonwerend en vangen ze nauwelijks wind. Ideaal!

2. Knikarmschermen

Een knikarmscherm is met afstand de meest populaire zonwering voor in de tuin. Dit type buitenzonwering is lang, breed en zorgt daarom voor veel schaduw. Knikarmschermen zijn in verschillende maten en uitvoeringen (elektrisch of handmatige bediening) verkrijgbaar.

3. Uitvalschermen

Wilt u uw woning, bedrijfspand of winkel in Markelo een karakteristieke uitstraling geven? Dan is een uitvalscherm een leuke optie! Dit type zonnescherm biedt bovendien veel privacy.

4. Binnenzonwering Markelo van Verosol en Multisol

Ook voor binnenzonwering, o.a. van de merken Verosol en Multisol, zijn wij de aangewezen leverancier. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden of bekijk ons assortiment hier op onze website.

5. En nog veel meer soorten zonwering

Waaronder:

 • Terrasoverkapping
 • Markiezen
 • Rolluiken
 • Speciale schermen
 • Reclame op zonweringsdoek
 • Raamdecoratie
 • Horren

Ook voor montage

Over de montage van uw nieuwe zonwering in Markelo hoeft u zich geen zorgen te maken – die regelen wij. Wij hebben onze eigen monteurs in dienst. Zij hebben jaren aan ervaring en worden regelmatig bijgeschoold. Zij nemen al het werk uit handen en verzorgen de montage van uw zonnescherm(en) tot in de puntjes.

Bezoek onze showroom & neem contact op

Geïnteresseerd in onze zonweringen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. Ook als u vragen heeft of advies wilt kunt u gerust contact met ons opnemen. Daarnaast is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Woont u niet in Markelo maar ergens anders? Wij leveren ook zonwering in Apeldoorn, Deventer, Lochem en Rijssen.

 

Buiten zonwering in Apeldoorn