Zonwering Raalte

Wilt u graag nieuwe zonwering aanschaffen voor uw woning in Raalte? Maak dan kennis met Buitink Zonwering uit Deventer. Wij hebben zowel binnenzonwering als buitenzonwering in ons assortiment. Bewonder onze verschillende soorten zonwering op de website en beslis welk type het beste past bij uw woning in Raalte. Alle producten die wij aanbieden zijn van hoogstaande kwaliteit.

Zou u graag de zonwering in het ‘echt’ willen bekijken en aanraken? Dat kan in onze showroom aan de Solingenstraat 21 in Deventer, vanuit Raalte is dat een kleine 25 minuten rijden. Indien gewenst staan onze adviseurs u graag bij tijdens het maken van de juiste keuze.

IMG_5229

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Koop uw zonwering in Raalte bij Buitink Zonwering

  • Hoge kwaliteit;
  • Goede service;
  • Op maat zonwering is ook mogelijk;
  • Eigen monteurs voor de montage;
  • Veel bekende merken;
  • Afspraak = afspraak.

Breng een bezoek aan onze 450 m2 grote showroom en bekijk op uw gemak ons aanbod. Heeft u de perfecte zonwering voor uw huis in Raalte al gevonden op onze website? Vraag dan direct een offerte aan.

Zonwering in Lochem kopen

Deze projecten gingen u voor..

Markiezen in Raalte

Ons assortiment buitenzonwering en binnenzonwering

Met de juiste zonwering in Raalte zorgt u voor bescherming tegen fel zonlicht én tegen pottenkijkers. Immers: de schermen bieden privacy. Geen voorbij wandelende buurtbewoners meer die naar binnen kunnen gluren. Daarnaast geeft buitenzonwering extra schaduw op uw terras gedurende de warme zomers. En dankzij de binnenzonwering blijft het in uw woonkamer ook koel.

U vindt bij ons de volgende typen zonwering:

Screens, markiezen en uitvalschermen

Wenst u graag meer informatie over enkele typen zonwering in Raalte? We gaan nu dieper in op screens, markiezen en uitvalschermen. De screens worden parallel aan het raam geplaatst en steken dus niet uit. Hierdoor zijn screens redelijk bestand tegen wind en de screen weert de zon uit de kamer.

De markiezen staan bekend om hun karakteristieke en chique uitstraling. Deze buitenzonwering staat heel leuk bij boerderijen en herenhuizen. U heeft de keuze uit houten markiezen en aluminium markiezen. Het doek is verkrijgbaar in meer dan 120 kleuren.

Als u privacy heel belangrijk vindt, is een uitvalscherm een goede optie qua buitenzonwering. Het scherm staat namelijk in een redelijke korte hoek ten opzichte van het raam. Dus het gluren bij de buren is dan voorbij.

Screens als zonwering in Raalte

Overige producten: horren, barbecues en garagedeuren

Naast zonwering in Raalte bieden we meer producten aan. Zo zijn we ook specialist in garagedeuren en horren. De garagedeuren die u bij ons kunt bestellen zijn: kanteldeuren, sectionaaldeuren, zijdelingse deuren, openslaande garagedeuren en roldeuren. Daarnaast koopt u bij ons Kamado barbecues. Een top BBQ waarmee u overheerlijk vlees klaarmaakt.

Vraag een offerte aan voor zonwering Raalte

Als u zonwering buiten Raalte zoekt, kunt u terecht bij Buitink Zonwering in Deventer. Neem een kijkje tussen het aanbod op onze website en vraag bij interesse gelijk een offerte aan. Of kom gezellig langs in onze ruime showroom in Deventer. We zijn van woensdag t/m vrijdag open van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.