Maatregelen omtrent het Corona Virus

120320corona

Beste klant,

We houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland nauw in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zijn voor ons topprioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en de overheid.  Dit leidt tot een aantal concrete maatregelen om verspreiding van het virus te beperken.

  • Op dit moment verwachten wij niet dat het Coronavirus invloed zal hebben op onze dienstverlening.
  • Onze dienstverantwoordelijken bekijken voor eigen diensten wat nodig is om de continuïteit te waarborgen en nemen maatregelen om mogelijke uitval te beperken. Onze monteurs rijden hun route, maar ook zij houden uiteraard rekening met de preventiemaatregelen. Wij vragen u daarom om hen geen hand te geven. Er zijn diverse middelen in de werkbussen aanwezig t.b.v. hygiëne, maar het kan zijn dat onze monteurs vragen of zij hun handen kunnen wassen.
  • Onze showroom is normaal geopend. Wij hopen op uw begrip dat wij ook hier geen handen schudden en een minimale afstand van 1,5 meter in acht nemen.

Zelf ziek / symptomen?
Tevens vragen wij om met de RIVM aangegeven symptomen niet langs te komen of de afspraak bij u op locatie te verzetten. Meer informatie over symptomen en de maatregelen kunt u lezen op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Met vriendelijke groet,

Team Buitink Deventer

Deel dit bericht: