Rolluiken in Lochem

Bent u op zoek naar rolluiken in Lochem die perfect aansluiten bij de stijl en behoeften van uw woning of bedrijf? Bij het kiezen van rolluiken spelen diverse factoren een rol, zoals esthetiek, functionaliteit en veiligheid. Rolluiken bieden niet alleen een effectieve bescherming tegen zonlicht en geluidsoverlast, maar dragen ook bij aan de isolatie en veiligheid van uw pand.

Buitink Deventer is dé ideale partner wanneer u op zoek bent naar rolluiken in Lochem. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Rolluiken Buitink

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Waarom kiezen voor rolluiken?

Rolluiken bieden tal van voordelen voor uw woning of bedrijfspand. Ze verbeteren de privacy en veiligheid, verhogen de isolatie, en bieden bescherming tegen zon- en geluidsoverlast. Met onze op maat gemaakte rolluiken kunt u het comfort en de efficiëntie van uw woning aanzienlijk verhogen. Bovendien dragen rolluiken bij aan een lagere energierekening door de verbeterde isolatie.

Diverse rolluiken in Lochem

Wij bieden een breed assortiment aan rolluiken in Lochem voor zowel bedrijven als particulieren. Ontdek ons uitgebreide aanbod:

 • Mini rolluiken: Compact en stijlvol, ideaal voor kleinere ramen.
 • Standaard rolluiken: Veelzijdige rolluiken voor elke situatie.
 • Beveiligingsrolluiken: Verhoog de veiligheid van uw pand met onze extra sterke rolluiken.
 • Transparante rolluiken: Perfect voor winkels die hun etalage willen beschermen zonder zichtbaarheid te verliezen.
 • Reclame op rolluiken: Combineer bescherming met marketing door uw bedrijfslogo op de rolluiken te plaatsen.
Rolluiken Buitink Deventer

Deze projecten gingen u voor..

Rolluik

Stijl en aanpassingsmogelijkheden

Wij begrijpen dat esthetiek net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom bieden we rolluiken in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat ze perfect aansluiten bij de stijl van uw woning of bedrijfspand. Of u nu kiest voor een klassieke uitstraling of een modern design, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Bediening en automatisering

U kunt kiezen uit verschillende bedieningssystemen voor uw rolluiken. Van handmatige bediening met een lint of zwengel tot elektrische bediening met een schakelaar of afstandsbediening. Voor extra gemak kunnen onze rolluiken ook worden geïntegreerd met slimme huisautomatiseringssystemen, zodat u ze eenvoudig via uw smartphone of tablet kunt bedienen.

Kosten van rolluiken

De kosten van rolluiken kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type rolluik, de afmetingen, de materialen en de gewenste bedieningsmogelijkheden. Voor wie een beperkt budget heeft, zijn standaard rolluiken een betaalbare keuze die voldoet aan basisbehoeften. Rolluiken met extra functies zoals beveiligingsmaatregelen en geautomatiseerde systemen vereisen vaak een hoger budget vanwege hun geavanceerde eigenschappen. Mini rolluiken en transparante rolluiken hebben elk hun eigen prijsklasse, afhankelijk van hun specifieke eigenschappen.

Wij raden aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat we een nauwkeurige prijsopgave kunnen geven op basis van uw specifieke wensen en eisen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste opties voor uw situatie en budget.

Waarom Buitink voor rolluiken in Lochem?

Bij het kiezen van rolluiken in Lochem is het essentieel dat u kunt vertrouwen op een uitgebreide service. Buitink Deventer biedt talloze voordelen die hieraan bijdragen:

 • Hoge kwaliteit producten
 • Uitstekende service van begin tot eind
 • Mogelijkheid tot maatwerk
 • Eigen monteurs voor professionele montage
 • Aanbod van bekende merken uit Nederland en Duitsland
 • Wij komen onze afspraken na

Vraag een offerte aan voor rolluiken in Lochem

Buitink biedt naast rolluiken in Lochem en Deventer ook zonwering in Apeldoorn aan, waardoor u kunt profiteren van een volledig assortiment voor uw woonbehoeften. Bekijk direct ons aanbod en vraag een offerte aan. U bent ook van harte welkom in onze showroom, waar onze deskundigen u graag verwelkomen en uitgebreid advies zullen geven. Voor meer informatie kunt u uw vraag en contactgegevens achterlaten in het contactformulier; wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren met een antwoord.

Waarom wel of geen rolluiken?

Rolluiken kennen zowel voordelen als nadelen. Veel mensen kiezen voor rolluiken voor de veiligheid, wegens warmte-isolatie en verduistering. Maar ook privacy en veelzijdigheid zijn grote voordelen. Nadeel is dat rolluiken prijzig kunnen zijn, breekbaar en ze zijn niet gemakkelijk zelf te installeren.

Kan rolluik tegen regen?

Wat handig is om te weten, is of een rolluik tegen regen kan. Rolluiken zijn goed bestand tegen vocht en stof. Alle rolluiken die wij leveren zijn bestand tegen hevige waterval. Wel zo prettig!

Wat is beter, een kunststof of aluminium rolluik?

Een kunststof rolluik wordt gevuld met schuim. Doordat er een luchtlaag in de lamellen zit, krijgt de rolluik een isolerend vermogen. Aluminium rolluiken isoleren beter, doordat er schuim in de aluminium lamellen verwerkt is. Dit maakt dat de akoestische en thermische isolatie van aluminium rolluiken beter is dan de isolatie van kunststof kozijnen. Echter is het lastig om te zeggen wat beter is, omdat het afhankelijk is van de situatie. Daarom raden we altijd aan om contact op te nemen.

Hoeveel graden scheelt het met rolluiken?

Rolluiken zorgen er in de winter voor dat de warmte binnenshuis blijft, terwijl het er in de zomer juist voor zorgt dat het koel blijft in huis. Maar hoeveel graden scheelt het precies met rolluiken? Dit is heel erg lastig te zeggen, omdat de temperatuurverschillen in huis afhankelijk zijn van vele factoren. Denk hierbij aan de tijd van de dag, het huis zelf en de sterkte van de zon. Maar ook het ontwerp van het huis is van invloed op de temperatuur.