Zonwering in Holten gezocht?

Zonwering in Holten aanschaffen die volledig past bij de stijl van uw woning of bedrijf? Van screens tot markiezen en rolluiken. Zonwering gaat de overlast van zonlicht en warmte in huis tegen, maar deze vorm van raamdecoratie draagt ook bij aan de architectuur van het pand. Zonwering is in verschillende soorten en stijlen verkrijgbaar, waaronder in de vorm van rolluiken, markiezen en screens. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende soorten raamdecoratie. Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie.

Rolluik

Ruim 18 jaar ervaring

Gespecialiseerd in woongenot

Zonwering in Holten van Buitink

Waarom kiezen voor zonwering in Holten van Buitink Deventer?

 • Hoge kwaliteit zonweringen
 • Goede service
 • Veel bekende merken
 • Uitgebreide showroom
 • Montage service
 • Afspraak = afspraak
 • Optimaal woongenot is ons doel: ook garagedeuren en Kamado BBQ’s
Zipscreen Buitink Deventer

Deze projecten gingen u voor..

Markiezen in Raalte

Voordelen van zonwering

Met de juiste zonwering wordt uw huis in Holten beschermd tegen direct zonlicht, waardoor het binnen aangenaam koel blijft. Bijkomend voordeel van raamdecoratie is dat u tijdens de warmere zomerdagen ook nog extra schaduw in uw tuin heeft. Zelfs bij felle zonneschijn kunt u op deze manier nog heerlijk in de tuin zitten zonder last te hebben van de intense zon. Zonwering brengt nog meer voordelen met zich mee, waaronder:

 • Temperatuurregulatie: Zonwering kan helpen de temperatuur in uw huis te reguleren, vooral tijdens de warme zomermaanden. Het houdt de warmte buiten, waardoor het binnen koel blijft.
 • Bescherming tegen UV-stralen: Zonwering beschermt tegen directe blootstelling aan schadelijke UV-stralen van de zon, wat goed is voor zowel uw huid als de levensduur van uw meubels en vloeren.
 • Energiebesparing: Door het huis koel te houden tijdens de warme maanden, kunt u besparen op de kosten van airconditioning en ventilatie, wat leidt tot energiebesparing.
 • Privacy: Zonwering kan extra privacy bieden door het zicht van buitenaf te beperken, zonder de hoeveelheid natuurlijk licht dat uw huis binnenkomt volledig te blokkeren.
 • Esthetiek: Zonwering komt in verschillende stijlen, kleuren en patronen, wat bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van uw huis.
 • Comfort buitenshuis: Buiten zonwering, zoals zonneschermen of parasols, bieden schaduw en comfort in uw tuin of terras, waardoor u ook op warme dagen buiten kunt genieten.
 • Lichtregeling: Met zonwering kunt u het binnenvallende licht naar wens aanpassen, wat bijdraagt aan het comfort van uw woning.

Werkgebied

Naast in Holten, zijn we ook werkzaam in andere steden in de regio. Willen kennissen dezelfde zonwering aanschaffen maar wonen zijn in Apeldoorn of Deventer? Geen probleem, ook in deze gevallen vertellen we meer over de mogelijkheden van zonwering. Neem voor meer informatie over raamdecoratie of het aanvragen van een offerte gerust contact op.

Verschillende soorten zonwering

We maken onderscheid tussen verschillende soorten zonwering:

 • Screens
 • Uitvalschermen
 • Knikarmschermen
 • Markiezen
 • Speciale schermen
 • Reclame op zonweringsdoek
 • Binnenzonwering
 • Horren
binnenzonwering Deventer Buitink

Screens

Screens worden direct naast het raam bevestigd zonder uit te steken. Dankzij deze positionering zijn buitenzonwering screens goed bestand tegen wind en blokkeren ze effectief de zon. Doordat een screen verticaal langs het raam loopt, komt er minimaal zonlicht langs de zijkanten de ruimte in.

Rolluiken

Rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen zonlicht en warmte, maar ook tegen inbraak en geluidsoverlast. 's Nachts of bij afwezigheid kunnen rolluiken volledig gesloten worden voor extra privacy en veiligheid. Bovendien helpen ze energie te besparen door de isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies in de winter en oververhitting in de zomer wordt geminimaliseerd. Rolluiken combineren functionaliteit met een strakke, moderne uitstraling.

Markiezen

Markiezen bestaan uit een frame van aluminium of kunststof, bespannen met een doek dat zonlicht en warmte blokkeert. Kenmerkend voor markiezen is dat ze niet alleen de voorkant, maar ook de zijkanten van een raam bedekken. Hierdoor biedt deze vorm van raamdecoratie optimale bescherming tegen zijdelings invallend zonlicht. Markiezen geven een authentieke en sfeervolle uitstraling aan de gevel van een gebouw.

Inclusief montage

Nadat u de zonwering uitgekozen heeft en uw aankoop binnen is, is het tijd voor montage. U kunt de montage van de zonwering zelf doen, maar het is ook mogelijk om de montage van de zonwering in Holten over te laten aan ons deskundige montageteam. Wij hebben meerdere monteurs in dienst die jarenlange ervaring hebben met de montage van allerlei soorten zonwering en geheel op de hoogte zijn van de laatste technieken op dit gebied.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Wilt u investeren in zonwering in Holten, maar wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op om uw van meer informatie te voorzien.

Liever bellen of mailen? Ook dat is mogelijk. Bel naar 0570 - 629 900 of stuur een e-mail naar deventer@buitink.info. Wist u dat het ook mogelijk is om een bezoek te brengen aan onze ruim opgezette showroom? Hier vindt u naast raamdecoratie, onder andere ook garagedeuren. Bekijk de website voor de meest recente openingstijden.

Wat zijn de voordelen van zonwering voor energie-efficiëntie in huis?

Zonwering draagt bij aan energie-efficiëntie in huis door het verminderen van zonnewarmte en koelingsbehoeften. Dit resulteert in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat. Het voorkomt overmatig gebruik van airconditioning en ondersteunt duurzaam energiegebruik.

Welke zonweringsmaterialen zijn het meest duurzaam voor langdurig gebruik?

Voor langdurig gebruik zijn duurzame zonweringsmaterialen zoals aluminium, roestvrij staal en waterbestendige stoffen ideaal. Deze materialen bieden uitstekende prestaties, verminderen onderhoudskosten en verlengen de levensduur van zonweringssystemen.

Hoe kies je de juiste afmetingen voor zonwering op maat?

Kies voor zonwering op maat door nauwkeurige raammetingen te doen en onze experts te raadplegen voor advies. Heeft u vragen hoe u dit het best kunt doen? Neem dan snel contact op.

Wat zijn de beste praktijken voor het onderhouden en reinigen van zonwering?

Behoud zonwering door regelmatig stof af te nemen, zacht schoon te maken met water en mild schoonmaakmiddel, en vermijd agressief schrobben. Deze praktijken verlengen de levensduur en prestaties.